Springer dit hjerte altid et slag over, når de første forårsblomstrer viser deres ansigter efter en kold vinter? Du skal være hurtig for at opleve det kommende forår i din egen have: du kan plante blomsterløg til midten af ​​december. Det er et problem, men det giver en god portion glæde i fremtiden. Sådan kommer du i gang.

Hvilke blomsterløg?
Du kan plante forårsløg fra september til midten af ​​december. Disse forårsblomstrende løg omfatter vintergækker, krokus, påskeliljer, tulipaner og blå druer. Følgende gælder for alle løg: Jo tidligere du planter dem, jo ​​tidligere kommer blomsterne. Når du planter forskellige typer løg og vælger tidlige blomstrer som vintergækken og senblomster som tulipanen, vil du se muntre blomster hele foråret.

Tips til plantning af blomsterløg
Plant aldrig løgene, når de er frosset, heller ikke med en smule nattefrost.
Vent med at plante, mens jorden stadig er våd, ellers rådner løgene med det samme.
Løsn jorden godt inden plantning og bland den med noget frisk havejord.
Lav et hul med en speciel løgplante eller en haveskovl. Dybden afhænger af blomsterløgets størrelse. For nemheds skyld skal du beholde tykkelsen af ​​pæren og gange den to til tre gange.
Placer løgene i hullet og fyld det med jord.
Vand med det samme for en første vækstspurt.
Og så begynder den store ventetid…

Leave a Reply

Your email address will not be published.